Neewa Dogsports officieel distributeur van Neewa Sport and Utility Dog Gear voor sledehondensport, canicross, canitrail, dogsurvival, bikejoring, steppen, hiking, agility…

Konaki Juvo

Wij zijn Ellen en Rob, zelfstandig en onder de naam Konaki Juvo Sled & Showdogs houden wij ons actief bezig met onze 3 Alaskan Malamutes en 4 Siberische Husky’s. Dit zowel op tentoonstellingen als wedstrijden.

Hootalinqua

Wij zijn Bartjan en Trudi en hebben een tic genaamd Siberische Huskies met de bijbehorende wedstrijden in koude, natte, modderige maar ook prachtige gebieden zoals bossen in herfstkleuren of besneeuwd.

Crazy Cold Paws

Wij zijn Sander Vergauwen & Lonneke Bom, samen beoefenen wij de sledehondensport. Lonneke is opgegroeid tussen de husky’s en de sport. Sander is later in contact gekomen met de sledehondensport.

Team Korthaar

Wij zijn Nataschja Hettelder, Sander Nomden en Bert Hof en samen met onze Duitse staande kortharen, Tacx, Flux, Koga Miyata en Tyrannosaurus Rex beoefenen wij de sporten; Canicross, Bikejöring, Dogscooter en dog triatlons. Samen zijn wij Team Korthaar.