Neewa Dogsports officieel distributeur van Neewa Sport and Utility Dog Gear voor sledehondensport, canicross, canitrail, dogsurvival, bikejoring, steppen, hiking, agility…

Konaki Juvo

Wij zijn Ellen en Rob, zelfstandig en onder de naam Konaki Juvo Sled & Showdogs houden wij ons actief bezig met onze 3 Alaskan Malamutes en 4 Siberische Husky’s. Dit zowel op tentoonstellingen als wedstrijden.

Hootalinqua

Wij zijn Bartjan en Trudi en hebben een tic genaamd Siberische Huskies met de bijbehorende wedstrijden in koude, natte, modderige maar ook prachtige gebieden zoals bossen in herfstkleuren of besneeuwd.

Crazy Cold Paws

Wij zijn Sander Vergauwen & Lonneke Bom, samen beoefenen wij de sledehondensport. Lonneke is opgegroeid tussen de husky’s en de sport. Sander is later in contact gekomen met de sledehondensport.

Maaike Zinn

Mijn naam is Maaike en samen met mijn vriend Carel sport ik graag samen met onze honden, een Duitse Herder en een Border Collie kruising. Carel is opgegroeid tussen de Samojeden.

Canitrail Veluwe

Canitrail Veluwe bestaat uit een enthousiaste groep hardlopers die graag met hun hond hardlopen op de Veluwe. Maar ook zijn wij graag geziene gasten op diverse evenementen. Canitrail Veluwe loopt regelmatig.

Canicross Hardenberg

Mijn naam is Amy van Kesteren, oprichter en trainer van Canicross Hardenberg en sinds 2012 actief in de Canicross sport. Wat begon met één keer per week trainen is uitgegroeid naar vier keer in de week.