Konaki Juvo

Allereerst willen wij ons bedanken bij Neewa Dogsports voor de steun, sponsoring en trainingen die Heidi en Raymondo ons aanbieden.

Wij zijn Ellen en Rob, zelfstandig en onder de naam Konaki Juvo Sled & Showdogs houden wij ons actief bezig met onze 3 Alaskan Malamutes en 4 Siberische Husky’s. Dit zowel op tentoonstellingen als sledehondenwedstrijden.

Met onze Husky’s vormen wij een C-team en de Malamutes lopen met onze doghandler Nathalie Stergar ski-jöring-klasse.

Sinds 2015 gebruiken wij hiervoor Neewa® artikelen. Dit varieert van diversen modellen trekharnassen, halsbanden, booties tot aan lijnen voor ski-jöring, alsmede lijnen voor de tentoonstellingen. Wij zijn zéér tevreden over de pasvorm, kwaliteit, modellen en verschillende kleuren cq kleurcombinaties die worden aangeboden.

Binnenkort zullen we alle lezers op de hoogte houden van onze resultaten van de shows alsmede de aankomende sledehondenwedstrijden.

Voor meer informatie, ervaringen met betrekking tot de Neewa® artikelen kan iedereen ons ten alle tijden contacten via komace@gmx.de maar vanzelfsprekend ook via Neewa Dogsports – info@runwithpride.nl

Ellen en Rob de Hoogh

Vorige slide
Volgende slide