Neewa Dogsports officieel distributeur van Neewa Sport and Utility Dog Gear voor sledehondensport, canicross, canitrail, dogsurvival, bikejoring, steppen, hiking, agility…

Over Ons

Wij zijn Heidi en Raymondo en samen met ons gezin beoefenen wij de sledehondensport in al zijn facetten. Raymondo is musher en traint de honden zowel voor de kar, de step als voor de bike. Hij neemt ook deel aan wedstrijden in binnen- en buitenland. Buiten het winterseizoen is hij actief met canitrailen en canicrossen. Ook onze drie kinderen zijn inmiddels actief met de honden en genieten ervan om samen met de honden hard te lopen in het bos. Wij werden door Neewa benaderd met de vraag of wij interesse hadden in hun producten en reseller wilden worden. Maar voordat wij producten in onze webshop invoeren willen wij wel graag weten wat de kwaliteit van het materiaal is. Binnen twee weken stond er een grote doos met harnassen, halsbanden en lijnen in huis. Materiaal om te testen. Wij hebben de producten eerst zelf een winterseizoen intensief getest en zijn nadien in gesprek gegaan met Agripool. Dit heeft ertoe geleid dat wij nu officieel distributeur zijn van het merk Neewa®. 

Neewa Dogsports is ontstaan om het merk Neewa meer onder de aandacht te brengen. Tevens willen wij een informatieve site neerzetten, zodat een ieder gerichte informatie tot zich kan nemen wat bij hem of haar past. Wij sponsoren en ondersteunen ook enkele teams en groepen. Op de site staan een aantal hondenteams die gebruik maken van Neewa harnassen en deelnemen aan wedstrijden, zowel in binnen- als buitenland. Ook ondersteunen wij enkele enthousiaste canicross & canitrail groepen. Daarnaast organiseren deze groepen ook activiteiten zoals suppen met de hond, waterwandelingen of ze gaan steppen.

Wij hebben zowel de teams als de canicross groep gevraagd om hun ervaringen te delen, over de sport , het materiaal, de trainingen en wedstrijden. Deze zullen op de website gedeeld worden. Verder staat op de site uiteraard ook informatie over de Neewa producten.

Hebt u interesse in de Neewa producten? Neem bij vragen dan gerust contact met ons op. Ook ondernemers uit de hondenbranche heten wij van harte welkom als nieuw verkooppunt. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wij staan met onze stand ook bij diverse evenementen. Kom gerust langs om het materiaal te voelen of te passen bij je hond, we helpen je graag.