Crazy Cold Paws

Graag willen wij ons even voorstellen;

Wij zijn Sander Vergauwen & Lonneke Bom, samen beoefenen wij de sledehondensport. Lonneke is opgegroeid tussen de husky’s en de sport. Sander is later in contact gekomen met de sledehondensport.

Eenmaal samen, gingen we vanaf 2004 verder met de sledehondensport, aangezien we beiden graag actief bezig zijn, en wat is leuker dan dat samen te doen met onze Siberian husky’s?

Onze kennel/sledehondenteam is genaamd ‘Crazy Cold Paws’. Het is een uit de hand gelopen hobby….. het is nogal verslavend, die husky’s en de sport, het is eerder een levensstijl.

Werken met je honden en tegelijkertijd genieten van de natuur. Wat is er mooier dan dat? In de jaren die volgden, en nu nog steeds, proberen we steeds weer bij te blijven leren, om te zorgen dat we uit onze honden kunnen halen wat erin zit. Want dat is in onze ogen het leukste en mooiste wat er is; hardwerkende, lieve honden waar de energie vanaf spat, en daar veel plezier aan beleven.

Onze focus ligt op de sneeuwwedstrijden verspreid door europa, ook hebben we al een aantal keren deel mogen nemen aan een Europees, en ook aan het Wereldkampioenschap. In de herfst en winter trainen we onze energieke honden doorgaans 4x per week met onze trainingskar in de bossen. Dit is het mooiste wat er is, bezig zijn met je honden, en ze lekker laten rennen en werken, dit doen ze het liefst!

Wanneer ons trainingsschema het toelaat, verschijnen we incidenteel op karrenwedstrijden, maar dit heeft niet onze prioriteit.

Om deze sport uit te kunnen oefenen, is er buiten de honden om, natuurlijk het een en ander aan materiaal nodig. Wij gebruiken graag materiaal van goede kwaliteit.

Dit seizoen mogen onze honden gebruik maken van Neewa Harnassen, waarvoor we zeer dankbaar zijn. Dit alles is mogelijk gemaakt door Raymondo Bosch & Heidi Roelofs, Neewa distributeur en eigenaren van Run with Pride en Neewa-Dogsports. Zij leveren hoogwaardig materiaal voor verschillende hondensporten; Canicross, Bikejoring, Steppen met je hond, Agility & de Sledenhondensport.

Heeft u vragen met betrekking tot de Neewa artikelen, kunt u ons bereiken via info@coldpaws.nl neem ook een kijkje op onze website: www.coldpaws.nl.

Op Instagram vind u ons onder www.instagram.com/lonneke_crazycoldpaws_sleddogs

Op Facebook kunt u ons vinden onder www.facebook.com/coldpawshuskyteam

Vorige slide
Volgende slide