Team Korthaar

Wij zijn Nataschja Hettelder, Sander Nomden en Bert Hof en samen met onze Duitse staande kortharen, Tacx, Flux, Koga Miyata en Tyrannosaurus Rex beoefenen wij de sporten; Canicross, Bikejöring, Dogscooter en dog triatlons. Samen zijn wij Team Korthaar.

Jaren geleden begon Bert met hardlopen met onze Shar-Pei Igor, niet wetende dat dit een officiële sport is. In 2013 zag Nataschja een plaatselijke wedstrijd Canicross en daarvoor ging zij trainen met de Shar-Pei Suvi Lempi.

Sander is in 2016 begonnen met Bikejöring en step onderdelen. Momenteel is hij nog uit de running maar hoopt dit inmiddels weer op te kunnen pakken.

Inmiddels is onze hobby, het achter de hond aangesleurd worden, veranderd in onze passie en levensstijl. Er is niets mooiers dan samen met je honden bezig zijn en zo een onbreekbare vertrouwensband te krijgen. Wij doen deze sport samen, met wederzijds vertrouwen en respect. Er is niets mooiers dan een gelukkige hond die staat te popelen om te werken.

Na elke wedstrijd zijn we dankbaar dat onze honden deze prestatie samen met ons willen volbrengen.

Wij zijn aanwezig op alle officiële wedstrijden van Canicross Nederland, waar wij met veel succes deelnemen. Tevens is Bert met Tacx Nederlands Kampioen Dogscooter. Ook in het buitenland zijn wij aanwezig op wedstrijden en triatlons, met veel succes.

Onze honden zijn naast het werk ook incidenteel aanwezig op hondenshows, zo is Koga Nederlands Kampioen.

In 2020 zijn wij gestart als running team van Neewa Dogsports, hier zijn wij natuurlijk ontzettend dankbaar voor. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en de pasvorm van de tuigen, de gordels en de lijnen. Onze honden zien er stralend uit en zijn echte blikvangers.

Heidi & Raymondo, bedankt voor deze kans, we will Run with Pride!

Vorige slide
Volgende slide