Canitrail Veluwe

Canitrail Veluwe bestaat uit een enthousiaste groep hardlopers die graag met hun hond hardlopen op de Veluwe. Maar ook zijn wij graag geziene gasten op diverse evenementen. Canitrail Veluwe loopt regelmatig, door de weeks en in het weekend, een mooie route tussen de 5 en 10 kilometer in de mooie natuur op de Veluwe. Deze routes liggen in de driehoek Ede, Arnhem, Apeldoorn. De routes die wij lopen zijn vooral in het bos op onverharde paden en smalle singletracks. Het gaat bij het canitrailen niet om tijd of de langste afstand maar om de samenwerking en verbinding met je hond. Het motto is dan ook; samen uit, samen thuis. We wachten op elkaar en zeker als er een hond moet poepen of plassen.

Onlangs heeft Canitrail Veluwe een hele dag georganiseerd in het teken van canitrailen. Daar hebben we ook kennis gemaakt met Neewa Dogsports. Raymondo, bij velen wel bekend, heeft ons een zeer goede uitleg gegeven over de materialen die je gebruikt tijdens het canitrailen, en waar je op moet letten bij het aanmeten van een harnas. Daardoor kunnen wij nu nog fijner lopen én met het juiste materiaal.

Neewa Dogsports ondersteunt Canitrail Veluwe door het beschikbaar stellen van leenmateriaal. Wil jij kennismaken met Canitrailen en samen met jouw hond hardlopen door de mooie natuur op de Veluwe? Neem dan gerust contact met ons op. 

Monique Visser Canitrail Veluwe

Vorige slide
Volgende slide