Het Adjustable Racing Harnas is een sledehonden harnas gemaakt van polypropyleen met voering om de nek, voorborst en de ribben voor extra comfort wanneer de hond aan het trekken is. De speciale H structuur zorgt voor een uniforme verdeling van de druk over het lichaam van de hond.

De verstelbare delen zorgen dat het harnas perfect op maat is af te stellen op iedere hond.
Dit harnas is gemaakt van hypoallergeen en ademend materiaal, wat extra comfortabel is voor de hond. Reflectiebanden zorgen dat de hond goed zichtbaar is.

Ideaal voor trekactiviteiten en vooral voor de sledehondensport, canicross, stepjoring, skijoring en bikejoring. Maar ook bij lange of korte wandeltochten waarbij de hond voorop loopt/trekt.

 


 

The Adjustable Racing Harness is a sled-dog harness in polypropylene with padding on the neck and ribcage areas to ensure perfect comfort when the dog is pulling. The special H-structure provides uniform distribution of pressure across the dog’s entire body.

The adjustable chest and back sections allow the harness to adapt perfectly to the shape of any breed of dog. Made entirely with non-allergenic and breathable materials, it is extremely comfortable for the animal. Reflective bands make your dog highly visible at night.

Ideal for all pulling activities and particularly for dog sledding, dog trekking, canicross, stepjoring, skijoring and bikejoring.

 


 

SIZE WEIGHT NECK
XS 20-26 Kg 45-49 cm
S 20-26 Kg 45-49 cm
M 25-32 Kg 49-53 cm
L 31-36 Kg 53-57 cm
XL 37-43 Kg 57-62 cm

De Dog Trekking Belt is ideaal voor de lange wandeling of voor canicross (hardlopen met de hond).
Deze heupgordel is gemaakt van polypropyleen en gevoerd in de rug voor extra comfort. De voering is afgewerkt met katoen zodat men, wanneer het in contact komt met de huid, geen last krijgt van schuurplekken of allergische reacties.

In de heupgordel is een schokdemping verwerkt voor extra comfort.

De gordel heeft een tasje welke men kan verwijderen of kan gebruiken voor het bewaren van bijvoorbeeld: sleutels, mobiel, etc. De uitvouwbare waterbak is geschikt voor 1 liter water en kan men, indien gewenst, ook van de heupgordel verwijderen.

De Dog Trekking Belt is ideaal voor hiking tochten, canicross en skijoring maar ook voor de dagelijkse wandeling met de hond wanneer u de handen vrij wilt hebben.

 


 

The Dog Trekking Belt is ideal for running or walking with your dog.

The belt is made of polypropylene and is padded in the lower back area for greater comfort. It has cotton lining so that it can also be worn in contact with the skin without risk of allergic reactions or reddening.

A shock absorber at the front prevents jerking, which might be harmful to both dog and owner.

It has a removable pocket, which can be used for holding your cell phone or morsels for the dog, and a collapsible bowl that contains up to a litre of water.

Ideal for dog trekking, canicross and skijoring but also simply for going out for a walk with your dog when you want to have your hands free.

 


 

Kleur: zwart
Reiniging: handwas, milde zeep
Verstelbaar: 75 t/m ca 130 cm

Het Multi harnas is een H-type harnas van polypropyleen. Dit harnas heeft voering op de delen waar druk op staat tijdens het rennen en/of wandelen, zoals voorborst, nek en ribbenkast, dit zorgt dat dit harnas ideaal is voor o.a. de dagelijkse wandeling of met het lopen naast de fiets of step.

Het Multi Harnas is verstelbaar bij de halsomvang en om de ribbenkast, waardoor het af te stellen is op (vrijwel) alle honden! Op het rugpand zit een handvat, waardoor je de hond kort kunt houden wanneer dat nodig is. Op de voorborst zit een (correctie) lus, deze zorgt voor meer controle over je hond.

Gemaakt van ademend en hypoallergeen materiaal en hierdoor erg comfortabel voor uw hond.

Een ideaal harnas voor hiking, fietsen en steppen (ernaast) maar ook voor de dagelijkse wandeling!

Werking (correctie) lus:
Op de voorborst zit een lus, deze zorgt voor meer controle over je hond. Als je met een lijn gaat lopen met aan elk uiteinde een musketonhaak, kun je één musketon vastmaken op de rug en de ander voor aan het harnas. Op het moment dat de hond uitvalt, kun je hem met de musketon die aan de voorzijde bevestigd is, iets uit balans halen waardoor de hond makkelijker mee te draaien is de andere kant op. Het geeft je daardoor meer controle op moeilijke momenten en het geeft tevens minder risico op het vergroten van een negatieve associatie

Kleuren: zwart

MAAT NECK CHEST
M 46-57 cm 54-84 cm
L 54-63 cm 64-104 cm
XL 61-80 cm 74-114 cm

 


 

The Multi Harness is an H-type harness in polypropylene, designed for trainin or walking with your dog.

Its special construction, with padding in the areas most subject to pressure while running, such as the chest, neck and ribcage, make it ideal both for hiking, canitrail or dogsurvival and to keep your dog fit by jogging.

The neck and chest adjustments mean it can be fitted on any breed of dog.

Made entirely with breathable, non-allergenic materials, it ensures absolute comfort for your dog.

Ideal for dog trekking, hiking and canitrail, but also as a harness for your daily walk.

Deze Multi-functional Belt is precies wat je nodig hebt als je wilt gaan wandelen of steppen met je hond(en). Aan beide zijden van deze gordel zitten bevestigingspunten, zodat je de hond(en) naast je kunt laten lopen.

De heupgordel is gemaakt van polypropyleen en is gevoerd op de rug voor extra comfort. De gordel is zo afgewerkt dat men, indien het in contact komt met de huid, geen last krijgt van schuurplekken of allergische reacties.
Als extra heeft deze gordel een tasje en een uitvouwbare waterbak, beiden zijn indien gewenst ook makkelijk te verwijderen. De waterbak is geschikt voor ca. 1 liter water en in het tasje kan men bijvoorbeeld; sleutels of een gsm in opbergen.

Dit harnas heeft zijdelings ringen waaraan men de lijn waaraan de hond zit kan bevestigen.  Perfect voor de dagelijkse wandeling met je hond wanneer je de handen vrij wilt hebben. De multifunctional belt leent zich goed voor het steppen met de hond naast de step.

Bij sterk trekkende of reactieve honden raden wij de Dog Trekking Belt aan.

 


 

The Multi-purpose Belt is just what you need when you are out with your dog.

The belt is made of polypropylene and is padded in the lower back area for greater comfort. It has cotton lining so that it can also be worn in contact with the skin without risk of allergic reactions or reddening.

It has a removable pocket, which can be used for holding your cell phone or morsels for the dog, and a collapsible bowl that contains up to a litre of water.

Perfect for walking with your dog when you want to have your hands free.

 


 

Kleur: zwart
Reiniging: handwas, milde zeep
Maat: verstelbaar 75 t/m 130 cm

Het Running harnas is een H-type harnas van polypropyleen, ontworpen om met je hond te fietsen of te wandelen. Dit harnas heeft voering op de delen waar druk op staat tijdens het wandelen of fietsen, zoals voorborst en ribbenkast.

Het Running harnas is verstelbaar bij de halsomvang en om de ribbenkast, waardoor het af te stellen is op (vrijwel) alle honden!  Gemaakt van ademend en hypoallergeen materiaal en hierdoor erg comfortabel voor uw hond.

Een ideaal harnas voor hiking, fietsen en steppen (ernaast) maar ook voor de dagelijkse wandeling!

Kleuren: blauw, zwart en roze

Maten:

SIZE NECK CHEST
XS 34 -42 cm 34-64 cm
S 40-48 cm  44-74 cm
M 46-57 cm 54-84 cm
L 54-63 cm 64-104 cm
XL 61-80 cm 74-114 cm

Reiniging: handwas, milde zeep

 


 

The Running Harness is an H-type harness in polypropylene, designed for walking en biking with your dog.

Its special construction, with padding in the areas most subject to pressure while running, such as the chest, neck and ribcage, make it ideal for walking and biking and to keep your dog fit by jogging.

The neck and chest adjustments mean it can be fitted on any breed of dog.

Made entirely with breathable, non-allergenic materials, it ensures absolute comfort for your dog.

Ideal for dog trekking but also as a harness for your daily walk.

Dit harnas is een sledehonden harnas van polypropyleen met voering bij de nek, voorborst en langs de ribbenkast wat zorgt voor extra comfort tijdens het trekken. De speciale X-back constructie draagt zorg voor een gelijke verdeling van de trekkracht over het lichaam van de hond. De reflectiebanden zorgen dat de hond zichtbaar is in het donker.

Dit harnas is gemaakt van hypoallergeen en ademend materiaal, waardoor extra comfortabel voor de hond. Dit model harnas is ontworpen voor een goede pasvorm bij alle type poolhonden zoals de Siberian Husky, Alaskan Malamute en Greenland dogs.

Ideaal voor trekactiviteiten en met name voor (slede) honden voor de slee, kar en step maar ook voor canicross, canitrail, dogsurvival, skijoring en bikejoring en stepjoring/scootering

 


 

The Pro Sled Harness is a sled-dog harness in polypropylene with padding on the neck and ribcage areas to provide absolute comfort when the dog is pulling. The special X-back construction provides uniform distribution of pressure over the dog’s entire body. Reflective inserts make sure your dog is clearly visible at night.

Made entirely with non-allergenic breathable materials, it is extremely comfortable for the animal.
This model has been designed to ensure a perfect fit on all wolf-like dogs, and in particular on purebred Nordic dogs such as the Siberian Husky, the Alaskan Malamute and Greenland dogs.

Ideal for all pulling activities and, in particular, for dog sledding, dog trekking, canicross, canitrail, dogsurvival, skijoring and bikejoring.

Het Speed harnas van Neewa is gemaakt van polypropyleen met voering om de nek en gevoerde banden over de ribbenkast. Dit harnas is speciaal ontworpen dat de hond goed ademen tijdens inspanning. De ribbenkast heeft voldoende ruimte om in- en uit te ademen, zonder belemmering tijdens trekactiviteiten.

Dit harnas is gemaakt van hypoallergeen en ademend materiaal voor extra comfort. De reflectiebanden zorgen dat de hond goed zichtbaar is.

Ontworpen voor trekactiviteiten zoals de sledehondensport, bikejoring, skijoring, canicross en steppen.

Dit harnas is geschikt voor Hounds of soortgelijke ranke honden.

Kleur: Rood
Leverbare maten: M, L, XL

SIZE NECK BACK
M 50 cm 64 cm
L 55 cm 67 cm
XL 58 cm 75 cm

 


 

Sled-dog harness in polypropylene with padding on the neck and ribcage areas.
The special design provides the best dog’s breathing during physical effort.

Reflective inserts.

Made with non-allergenic breathable materials.

Ideal for sleddog sprint, canicross, bikejoring and dog scootering.